Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Is de ‘auto-brief’ van Tristan een fake?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Is de ‘auto-brief’ van Tristan een fake?

    Korting op 420shop
    EXPLOSIEVE NIEUWE FEITEN EN VRAGEN OVER MOORDPARTIJ IN ALPHEN STEEDS MEER AANWIJZINGEN VOOR STAATSTERREUR * MEDIA DOEN GEEN EIGEN ONDERZOEK * POLITIE MOET DE BRIEVEN OPENBAAR MAKEN * ‘ZIJN ZWARTE MERCEDES WAS ZIJN LUST EN ZIJN LEVEN’ * SSRI’s BLIJVEN TABOE VOOR MEDIA EN JUSTITIE * ALPHENAREN, KOM IN OPSTAND TEGEN DE JUSTITIE-CRIMINELEN, ZE LIEGEN!
    In zijn auto is een brief aan de politie aangetroffen waarop stond dat in drie andere winkelcentra in Alphen explosieven zouden liggen. Dit is de reden geweest voor de ontruiming van deze winkelcentra zo meldden vrijwel alle media gisteren over Tristan. Om meerdere redenen niet geloofwaardig en een (te?) hoog ’9-11′-gehalte. Maar het zou natuurlijk kunnen.

    Juist daarom moet justitie onder leiding van pedo-officier Kitty Nooy deze ‘autobrief’ vrijgeven net als de andere brief (de ‘afscheidsbrief’) die Tristan zou hebben geschreven en die ‘zijn moeder zou hebben gevonden’ terwijl hij ‘bij zijn vader woonde’. We geloven ze anders gewoon niet! Zeker nu we weten dat Tristan in een gesloten inrichting heeft gezeten en suicidaal was, worden deze brieven extra interessant. Het is tegen deze achtergrond bijna niet voorstelbaar dat de ‘afscheidsbrief’ ‘geen duidelijk motief‘ bevatte. Maar opnieuw; het zou kunnen.

    MAAR POLITIE EN JUSTITIE HEBBEN IN NEDERLAND ELK VERTOUWEN VERSPEELD! ZE LIEGEN EN BEDRIEGEN VAN NATURE TENZIJ HET TEGENDEEL BEWEZEN KAN WORDEN EN DAT HIER (NOG) NIET!
    Als de ‘autobrief’ een verzinsel is, wordt daarmee aangetoond dat de hele operatie een ‘psy-op’ is om het volk te bedriegen en politieke doelen na te streven, net als 9-11. Die doelen zouden vooral kunnen bestaan in het aan banden leggen van elke vorm van wapenbezit onder de bevolking uit angst voor (gewelddadige) revoluties tegen Bilderberg-Bea van het type ‘Egypte’ en ‘Syrie’ -Obama is hier in de VS ook erg druk mee dus waarom Beatrix dan niet?- en in het bepalen van de politieke agenda in algemene zin door het scheppen van een klimaat van fear en hysteria waardoor het eigen falen en de eigen corruptie (zie de zaak-Kalbfleisch) van tafel wordt gespeeld.

    Maar laten we nog eens nader naar de hele zaak kijken op basis van de feiten. We beginnen met de zwarte Mercedes. Tipgevers melden ons het nummer (TD-FF-35 of ND-FF-35) en het type (E-klasse 480 Avantgarde 4M). Een andere tipgever -Leendert Rijfers- meldt ons dat deze auto Tristan’s lust en leven was en schrijft ons: De schutter die in Alphen aan den Rijn mensen doodschoot en daarna zichzelf…klopt niet. Hij was altijd zijn auto aan het poetsen. Iemand die depressief is en lusteloos, gaat die zijn auto poetsen??? groet van Leendert. De volgende (aanvullende; hier de acht eerdere) vragen voor Kitty Nooy:

    OPROEP AAN NABESTAANDEN: GELOOF NIETS VAN WAT JUSTITIE ZEGT ZONDER KEIHARD BEWIJS!

    Intussen zullen de volgende vragen beantwoord moeten worden om de hele gang van zaken op waarde te kunnen inschatten:

    1. Wat was precies de aard van de contacten van Tristan met politie en Justitie in 2003? Genoemd worden: wapenbezit, bedreiging en mishandeling.

    2. Hoe is het mogelijk geweest dat Tristan ondanks deze contacten een wapenvergunning kreeg?

    3. Zijn er bij politie en Justitie feiten bekend over Tristan tussen 2003 en heden?

    4. Verkeerde Tristan tijdens de moordpartij onder invloed van medicijnen zoals antidepressiva van het SSRI-type waarvan bekend is dat ze zeer gewelddadig gedrag kunnen veroorzaken? [Hier een index van 4.500 gevallen van SSRI-geweld en slachtpartijen]

    5. Wat zijn de feiten rond de gezinssituatie van Tristan?

    6. Hoe bracht Tristan zijn dagen door?

    7. Wat stond er precies in zijn afscheidsbrief? Kan die a.u.b. worden gepubliceerd? (Idem voor de brief die ‘in zijn auto’ zou hebben gelegen).

    8. Neemt Justitie in het onderzoek ook mee dat vlak bij Tristan’s huis in de Wederikstraat een zeer gevaarlijke en veroordeelde pedofiel woont [in de Edelstenebuurt; zie kaart] die van Justitie ‘een tweede kans’ heeft gekregen? Heeft Tristan een geschiedenis met deze pedo? Saillant is dat de Officier van Justitie die op deze zaak is gezet, Kitty Nooy, nadrukkelijk in beeld komt in zeden- en pedo-zaken en zelfs in een ‘kinderkrant‘ van het OM interviews geeft over ‘seksueel misbruik’. Uit dit artikel blijkt voorts hoe Nooy denk over sancties tegen kindermisbruikers.

    9. Had de auto een TomTom of GPS? Is die uitgelezen? Waar is de auto geweest in de 48 uur vooraafgaand aan de shooting? Getuigen zouden de auto de dag ervoor hebben gezien in Den Haag (Belgisch Park) en Scheveningen.

    10. Een verslaggever van SpitsNieuws meldde dat het onderzoek van de auto door de Explosieven Opruimings Dienst ondermeer een grote enveloppe opleverde waarvan hij de indruk had dat er ‘een grote foto’ in zat. Wat staat er op die foto? De betreffende link naar Spitsnieuws is trouwens off line gehaald.

    11. Waneer horen we de resultaten van het onderzoek naar de computer van Tristan?


    12. Waarom horen we niets over medicijn- e/o drugsgebruik, een vraag die nog pregnanter naar voren komt nu er meer bekend is over zijn psychiatrische verleden?


    Veel werk aan de winkel voor pedo-officier Kitty en haar team! Wat verder uiterst alarmerend is, is dat de MSM geen enkel eigen onderzoek doen en louter alles een op een overnemen wat Kitty ze influistert! Ook het nieuws van het verblijf van Tristan in de ‘gesloten inrichting’ was afkomstig van Kitty. De enige media die kleine stapjes doen zijn RTL -zoals altijd- en Spitsnieuws, maar dat is natuurlijk lang niet genoeg. Wat ons betreft is dit opzichtige falen van de media reeds bijna op zichzelf een bewijs voor een psy-op!

    13. In welke gesloten inrichting zat Tristan? Wie waren daar zijn behandelend artsen? Hoe is Tristan daar behandeld? Waren er in die ‘gesloten inrichting’ problemen met seksueel misbruik en/of geweld -zoals in bijna alle inrichtingen? We willen het graag weten, Kitty!

    Nog meer aanwijzingen voor de psy op-theorie: blijkbaar wat Tristan reeds in meer of mindere mate ‘onder controle’ van Justitie waar hij reeds vanaf 2003 ‘bekend was’. Dit kan duiden op het model ‘Volkert van der G.’: Justitie (de AIVD) maakt gebruik van bepaalde hitmen met een crimineel verleden. Dan is er de positie van Demmink-lookalike burgemeester Bas Eenhoorn van Alphen, een prominente VVD’er met korte lijnen naar Opstelten, Teeven en natuurlijk Demmink zelf. Eenhoorn zit absoluut in de ‘criminele’ hoek van de VVD.

    Op geen van de 13 vragen hebben we nog duidelijke antwoorden gehad. Wel krijgen we lijsten te lezen van Bilderbergers en criminelen die hun ‘medeleven’ betuigen waarbij de MSM zelfs zo ver gaan de illegaal benoemde en formeel-juridisch niet eens bestaande ‘minister van Buitenlandse Zaken van de EU’ te noemen, ene ‘lady Ashton‘. Nou, nabestaanden, wees ‘lady Ashton’ maar dankbaar! Misschien krijgen jullie ook nog wel condoleances van Ghadaffi en Berlusconi! En koop genoeg waxinelichtjes voor de ‘stille tochten’ van de komende weken.

    http://www.klokkenluideronline.nl/ar...-een-fake.html
    Last edited by Hollandsglorie; 11 April 2011, 17:58.
    http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1

    #2
    Denk je dat wij de waarheid gaan horen????
    Alles wat naar buiten wordt gebracht is gemanipuleerd door de machthebbende.
    En ja, de slachtoffers worden gebruikt voor politieke doelen.
    Een rechtssysteem zo krom, dat je rondjes gaat lopen.......

    Comment


      #3

      Comment


        #4
        MISDADIGE MEDIA GEHEEL IN DE GREEP VAN DE FARMACEUTISCHE KILLER-INDUSTRIE * BEL NOS-HOOFDREDACTEUR MARCEL GELAUFF OM HEM TE DWINGEN TE BERICHTEN OVER SSRI’S EN GEWELD (06-12509542 begin_of_the_skype_highlighting 06-12509542 end_of_the_skype_highlighting) * GELAUFF IS MEDEPLICHTING AAN MASSAMOORD ALS HIJ ZIJN WERK WEIGERT TE DOEN
        Een oud-collega van Tristan lijkt in een stuk op de site van De Telegraaf te bevestigen dat Tristan anti-depressiva slikte: Je zag gewoon dat hij aan de medicijnen zat. En als je langs hem liep, was hij altijd tegen zichzelf aan het praten. Hij was gewoon heel vreemd. Nu leren ons de feiten, dat vrijwel iedereen die dergelijke delicten pleegt ‘aan de pillen’ was. Op deze website staan meer dan 4500 gevallen genoemd van pillen-geindiceerde gruweldaden zoals vaders die hun dochter wurgen of in stukken snijden. Maar de criminele MSM is zozeer in de greep van de farmaceutische killer-industrie -zoals we op deze site eerder aantoonden in de gevallen van Wim ‘wonderpil’ Kohler van NRC en Simon ‘GlaxoSmithKline’ Roozendaal van Elsevier [backgrounds], dat het ter discussie stellen van pillen in de meest algemene zin totaal taboe is verklaard. Beseffen deze idioten wel dat zij door hun corrupte gedrag en door het verkwanselen van hun taak als journalist medeplichtig worden aan massaslachtingen zoals die in Alphen a/r Rijn en die zoals genoemd op de ssri-website? Als we Marcel Gelauff, thans hoofdredacteur van de NOS hierover bellen, smijt hij de hoorn op de haak. Als het aan hem ligt worden liever onschuldige burgers neergemaaid dat dat hij ophoudt met zijn verdorven propaganda voor de farmaceutische killer-industrie. Big farma is zelfs zo rijk en machtig dat hun lobbyisten in Brussel en Straatsburg het via omkoping van EU-’politici’ zo ver hebben gekregen dat er een Europees verbod in de maak is op natuurlijke en echt werkende medicijnen waardoor de EU-slav ingezetenen in de toekomst zullen worden gedwongen het gif van big farma, Ab Osterhaus, Simon Rozendaal en Wim Kohler te slikken! Meer via deze website!

        http://www.klokkenluideronline.nl/ar...illen-zat.html
        http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1

        Comment

        Bezig...
        X